Jan 25 2008

Skrivet av

Vi är en ideell förening med säte och huvudsaklig verksamhet i Täby med omnejd. För närvarande är vi c:a 60 medlemmar.

Vi bedriver främst sportfiske i våra sjöar inom Täby Kommun och i Stockholms skärgård men ibland blir det längre resor till fjällen, Åland mm. Sportfisket innefattar många olika arter och fångstmetoder så därför försöker vi hålla en bred profil när vi är ute och fiskar. Olika metoder som spinn, mete, fluga och pimpel prövas beroende på vilken/vilka art(er) som vi försöker fånga. Våra aktiviteter syftar till att öka dina kunskaper om fiskens biologi och fiskets hemligheter men framför allt handlar det om att träffas och ha trevligt tillsammans kring vårt gemensamma intresse, sportfisket.

Vi deltar aktivt i fiskevården inom Täby Fiskevårdsområde. Arbetet syftar till att förbättra fiskens miljö och förutsättningar till en tryggad fortlevnad.

Mer information om klubben, fiskevården i Täby kan lämnas av

• Erik Hoffman Tel 0704330322
  • Hans Bälthe Tel 0705563934
  • Sportfiskeboden Tel 08-7566088

Kommentarer inaktiverade för Föreningen

Du kan inte kommentera just nu.