maj 26 2009

Ömsom gädda ömsom abborre

Skrivet av 18:52 i Reportage

Magnus Kjellberg rapporterade om en lyckad utflykt till Ullnasjön med mycket fisk på kroken. Magnus och Dan Andersson prövade på vertikaljiggning med gott resultat, 3 gäddor 1-2kg och två fina abborrar (se bildgalleri). Dan var särskilt nöjd med sin första abborre på vertikaljiggning. Vertikaljiggning är en metod som ofta bjuder  utövaren på brutala hugg där spöt nästan slits ur handen. I den andra båten spinnfiskade Daniel Helldén, Micke Pettersson och Ranjit Chowdhury upp den ena abborren efter den andra på jigg och spinnare under en härlig huggperiod varav den största tyngde ner vågen till 860g. Dessutom fick de kämpa med två gäddor som bjöd på ordentligt motstånd på den lätta utrustningen. De avslutade fisket med vertikaljiggning och där lyckades Micke lura upp ytterliggare en gädda, för övrigt hans första på vertikaljiggning.

Kommentarer inaktiverade för Ömsom gädda ömsom abborre

Du kan inte kommentera just nu.