sep 13 2016

Abborrfiske

Skrivet av 19:02 i Reportage

Söndagen bjöd först på mulet men varmt väder men sedan sprack himlen upp och solen lyste som en klar stjärna som den egentligen är. Abborrarna var först lite trevande men alltefter dagen led så blev de mer aktiva. Ulf Branheim och Jacob Hallgren hittade ett gäng hyggliga abborrar som nappade villigt på jiggarna. En av abborrarna vägde ett kilo och Ulf var den lycklige fångstmannen (se bild). Bland övriga deltagare lyckades Leo Sexman fånga en abborre i halvkilos klassen och Jörgen Skog fick en arg gäddsnipa på jiggen. Summa kardemumma så får vi anse fisket som rätt ok storleksmässigt även om antalet var lite klent.
Nu på söndag ska vi meta vid Brädgården och förhoppningsvis får vi en lika fin dag vid sjön men lite mer fisk på kroken.
Väl mött!

Kommentarer inaktiverade för Abborrfiske

Du kan inte kommentera just nu.