maj 02 2018

Nu kan båten i Kyrkfjärden bokas

Skrivet av 21:28 i Reportage

Nu ligger klubbens roddbåt i Kyrkfjärden på plats vid bryggan. Men i år har vi bytt ut den gamla Buster mix båten mot en roddbåt. Hans Bälthe hittade en roddbåt i höstas och under våren har han renoverat den till nästan nyskick. Båten är 4m lång, gulfärgad och betydligt lättare att ro än förra båten. Om så önskas kan en (el)motor upp till 4Hk hängas på. Båten ligger på vänster sida om bryggan, en bit ut.
Klubben riktar ett stort tack till Hans för hans arbete och initiativ.
Bokning av båten sker till Sportfiskeboden under ordinarie öppettider Måndag-Fredag 10-18, Lördag 10-15. Kostnaden är 40:- för seniorer och gratis för juniorer under 16år. Dock måste målsman eller annan vuxen vara med i båten när junior nyttjar båten.

Kommentarer inaktiverade för Nu kan båten i Kyrkfjärden bokas

Du kan inte kommentera just nu.